Podium voor de Vertelkunst

U kunt maandelijks een overzicht krijgen van de voorstellingen die de volgende maand op het programma staan.

"Alleen op de wereld".UITVERKOCHT, U KOMT OP DE WACHTLIJST 7+ Niels Brandaan Cotterink. Naar het befaamde boek van Hector Malot. Een avontuurlijke meespeel-voorstelling voor jong en oud. Met liedjes, poppenspel en een verrassend geluidsdecor.

Remi is te vondeling gelegd en wordt op achtjarige leeftijd verkocht door zijn pleegvader aan Vitalis, een oude straatmuzikant. Samen reizen de twee de wereld rond en verdienen ze wat geld door mensen te vermaken met hun aapje en drie honden. Tijdens hun avontuurlijke zwerftocht ontmoeten ze veel verschillende mensen. Remi leert dat iedereen een beetje alleen is op de wereld en dat je ondanks tegenslagen, altijd open kunt staan voor de rijkdom van het leven.


Samen met Remi beleeft het publiek een ontroerende zwerftocht vol romantiek en symboliek

 

Niels Brandaan is een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken.  Niels verstaat de kunst van het vertellen en de taal van de verbeelding. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen  tot een onvergetelijke beleving op de scholen en in de theaters

Evenement eigenschappen

Startdatum 05-01-2020 15:00
Einddatum 05-01-2020 16:00
Max. deelnemers 30
Prijs per persoon €8,00
Wij accepteren geen reserveringen meer
€8,00